IMI Way Day

IMI Way Day

Op 23 juni heeft onze jaarlijkse IMI Way Day 2016 plaatsgevonden.
Een informatie middag voor al onze IMI Aero-Dynamiek medewerkers en dit jaar tevens onze collega’s van het verkoopteam van IMI Hydronic Engineering.

De directeuren hebben de middag geopend met een presentatie over de huidige stand van zaken en de toekomstplannen. Na de opening was het de beurt aan de KAM-coördinator, die de IMI waarden en normen doorneemt en ook het onderwerp veilig werken onder de aandacht brengt.

IMI Way Day 1Om niet alleen maar stil te zitten, worden invuloefeningen met keuzes, die we dagelijks in de praktijk tegenkomen gemaakt. Om tot de juiste antwoorden te komen, leverden deze oefeningen leuke discussies op tussen de medewerkers.

Na de interne sprekers, was het de beurt aan twee externe sprekers; Chris van Vilsteren en Helga van Leur.
Chris van Vilsteren begint met een gepassioneerd verhaal over LEAN bij Unica. Hij verteld hoe zij denken sterker te worden door samen te werken met leveranciers en onderaannemers, in plaats van alleen maar in te kopen op de laagste prijs. Helga van Leur sluit de middag af met een verhaal over duurzame dienstverlening en productverkoop.

Beide presentaties spreken onze medewerkers erg aan, zeker omdat deze onderwerpen van belang zijn voor onze dienstverlening en producten.

Na het serieuze gedeelte is het tij voor een verzorgde BBQ, waarbij de collega’s nog lang bleven napraten over de presentaties van de middag.