Coronavirus

Coronavirus

 IMI Aero-Dynamiek COVID-19

Geachte relatie,

Door middel van deze communicatie willen wij u mededelen dat wij er alles aan doen om u en onze werknemers optimaal te beschermen en onze bedrijfsvoering vooralsnog gewoon door proberen te laten gaan.

Binnen IMI Aero-Dynamiek is een team samengesteld dat dagelijks (online) de ontwikkelingen bespreekt en de maatregelen van de regering en RIVM-adviezen op de voet volgt. Dagelijks wordt bezien of medewerkers nieuwe instructies nodig hebben en een aantal keren per week wordt met medewerkers hierover gecommuniceerd. Hiermee menen wij u op dit moment voldoende te doen, zodat wij onze werkzaamheden nog op redelijk normale wijze kunnen uitvoeren, hoewel we vanwege preventieve maatregelen minder mensen beschikbaar hebben. 

Samen met u kunnen we kijken naar een zo goed mogelijke afstemming van de werkzaamheden die op dit moment van belang zijn. De continuïteit van uw bedrijf en de processen binnen uw bedrijf zijn van groot belang en wij willen u daarmee graag blijven helpen.

Momenteel zijn wij op diverse (project)locaties nog druk bezig met onze werkzaamheden;

  • Bij onze ziekenhuisrelaties met diverse validatie- en kalibratiewerkzaamheden om een gezonde en vooral veilige werkomgeving verzorgen. Ook het inregelen van isolatiekamers en andere behandelruimtes vindt op diverse locaties nog doorgang en is belangrijk in de strijd tegen Corona.
  • Onze afdeling Hygiëne sanitaire installaties moet doorgaan met de werkzaamheden, om ook drinkwaterinstallaties (i.v.m. legionella) veilig te houden voor de gebruikers.
  • Bij diverse scholengemeenschappen hebben we momenteel juist extra gelegenheid om luchtbehandelingsinstallaties te optimaliseren en controlerende metingen te doen.
  • Bouwprojecten moeten doorgaan om tijdig te worden afgerond, aangezien de huidige crisis aannemers en installateurs niet ontslaat van hun verplichtingen en wij ook daar niet mogen verzaken.

Wij hopen op uw begrip voor het feit dat wij van tijd tot tijd keuzes zullen moeten maken bij de inzet van onze mensen, waarbij aan maatschappelijke verantwoordelijkheid (veiligheid en gezondheid) de hoogste prioriteit gegeven zal worden, maar ook contractuele verplichtingen zullen door ons uiterst serieus worden genomen. Werken die enkel gericht zijn op het verbeteren van comfort zullen mogelijk door ons moeten worden uitgesteld.

Mochten er naar aanleiding van dit schrijven vragen bij u rijzen, of als u waardevolle suggesties voor ons heeft, voelt u zich dan vrij om deze bij ons neer te leggen.

Met vriendelijke groet,

L.C.J. Dop

Algemeen Directeur
IMI Aero-Dynamiek