Milieu

Het doel van IMI Aero-Dynamiek is om het milieu niet overbodig te belasten en uit te putten alsmede het voorkomen dat er door de werkzaamheden van IMI Aero-Dynamiek milieuschade ontstaat. Met behulp van ons milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001:2015 norm waarborgt IMI Aero-Dynamiek haar belangrijke milieuaspecten. Er zijn scherpe doelstellingen gesteld op het eigen energie- en brandstofverbruik en op het aantal gereden kilometers van het wagenpark. Mede door de invoering van het “nieuwe rijden” en de aanschaf van minimaal energielabel B- voertuigen gaat IMI Aero-Dynamiek deze doelstellingen behalen. Verdere energiereductie wordt behaald door de aanschaf en het gebruik van energiezuinige verlichting en het digitaal versturen van documenten.

ISO 14001

Kwaliteit & veiligheid

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij IMI Aero-Dynamiek. De meetprocedures zijn in overeenstemming met de vereiste normen en gebaseerd op vele jaren ervaring. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met de meest geschikte apparatuur, specifiek geïdentificeerd en periodiek gekalibreerd. Regelmatige interne controles garanderen de betrouwbaarheid van de meetresultaten. De medewerkers houden hun kennis op peil met interne en externe opleidingen. De kwaliteitscontrole en bewaking binnen elke sector van IMI Aero-Dynamiek is beloond met het certificaat ISO-9001. Ook heeft IMI Aero-Dynamiek een VCA*-certificaat voor veilig werken.

ISO 9001
VCA

Duurzaamheid

IMI Aero-Dynamiek heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom doet IMI Aero-Dynamiek mee aan de Duurzameleverancier.nl.
Elk jaar wordt er een CO2 footprint opgesteld en een duurzaamheidsscan uitgevoerd.

Meer informatie

Hygiëne Sanitaire Installaties

Hygiëne Sanitaire Installaties (HSI) is onder te verdelen in afvoertechniek, sanitaire voorzieningen en leidingwaterinstallaties.

IMI Aero-Dynamiek zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw gebouwinstallatie(s) in orde is. Veilige en verantwoorde installaties worden verkregen door de juiste inzichten en goed ingeregelde systemen.

Ons HSI-team adviseert, inspecteert, optimaliseert en coacht. En of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoudstrajecten, reductie op onderhoudskosten is waar de inbreng van IMI Aero-Dynamiek op gericht is.

Voor deze werkzaamheden is IMI Aero-Dynamiek gecertificeerd volgens de BRL6010 richtlijn.

BRL6010

Kiwa ISO 14001 logo NLKiwa ISO 9001 logo NLKiwa VCA logo NLKiwa BRL 6010