Vacature: Schoolverlaters HAVO-VWO-MBO

Heb jij net je middelbare opleiding afgerond en lijkt het je leuk om je verder in de techniek te ontwikkelen?

Kom dan werken bij IMI Aero-Dynamiek!

Vanuit kleine teams met verschillende specialisaties werken we samen in een informele sfeer aan het meten, valideren en optimaliseren van gebouwen en gebouwinstallaties. Als technicus of Engineer in de buitendienst werk je een groot deel van de tijd (ongeveer 80%) op verschillende locaties bij onze opdrachtgevers en wordt je vanuit kantoor ondersteund door planning, werkvoorbereiding, calculatie, administratie en management. Naast de werkzaamheden in het veld werk je ook op kantoor aan het rapporteren van je werkzaamheden naar de opdrachtgever.

Hoe ziet je leven bij IMI Aero-Dynamiek eruit?

Al jarenlang is IMI Aero-Dynamiek actief als opleider van jonge mensen tot vak volwassen technici in haar vakgebied. Je collega’s hebben verschillende achtergronden, zowel in opleidingsniveau als in opleidingsrichting, maar hebben één ding gemeen en dat is interesse in de doelstelling van IMI Aero-Dynamiek, namelijk het realiseren en optimaal werkende klimaatbeheersingssystemen.

Om dit mogelijk te maken bieden wij onze starters de kans om zowel door training on the job, als ook door het volgen van vaktechnische opleidingen (veelal ook door onze collega’s ontwikkeld en gegeven), te worden opgeleid in onze werkzaamheden.

Ook zijn er mogelijkheden om binnen de verschillende disciplines binnen ons bedrijf te switchen om op die manier je kennis te verbreden.

En hopelijk houd je van vroeg opstaan, want onze reguliere werktijden zijn van 7.00 tot 16.00, maar ook worden werkzaamheden uitgevoerd in de avond, nacht en weekenden.

Ben jij enthousiast?

Spreekt bovenstaande je aan? Of ben je enthousiast en wil je meer van ons weten. Dan kun  je ons altijd bellen of mailen met je vragen. Ook op onze website www.aero-dynamiek.nl vind je meer informatie over ons bedrijf, de werkzaamheden, de  vacatures en onze opleidingen.

Als je telefonisch meer informatie wilt, kun je vragen naar een van de teamleiders:

  • Corne Blom: inregelen regio Midden;
  • Lex van Tongeren: inregelen regio Zuid/West;
  • Frank Sprakel: inregelen regio Noord/Oost;
  • Aydin Köyük: Bouwkunde;
  • Gerrit Spronk: Binnenmilieu;
  • Harry Ligthart: Cleanroom.

Ook onze directeur Lucien Dop staat je graag te woord.

Als je niet weet aan wie je je vragen moet stellen, denken wij graag met je mee. Dus bel ons gerust!

Functie-eisen:

  • minimaal MBO-4 werk- en denkniveau (technische richting is een pré);
  • Bereidheid om verder te leren in klimaatbeheersingssystemen;
  • Bereidheid om te reizen voor je werk;
  • Flexibele inzetbaarheid bij (mogelijk) wisselende werktijden.

Over IMI Aero-Dynamiek

In Nederland werken wij vanuit 5 vestigingen verspreid door het land aan het realiseren van optimaal werkende klimaatbeheersingssystemen. Dit doen wij door het meten, valideren en optimaliseren van gebouwen en gebouwinstallaties. Onze constateringen rapporteren wij aan onze opdrachtgevers. Ook adviseren wij onze opdrachtgevers over mogelijkheden tot verbetering. Hierbij staan veiligheid, comfort en energiezuinigheid centraal.

Door de uitbreiding van onze activiteiten zijn er binnen al onze afdelingen mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Terug naar alle vacatures